Tienbundersweg 38, Wijlre

Verkocht: Tienbundersweg 38, Wijlre

De medewerkers van Voncken makelaardij o.g. en financiële dienstverlening.

Edwin Crombach

Mede-eigenaar

Ik ben sinds 1997 werkzaam als Gecertificeerd Register-Makelaar en -Taxateur, Erkend Hypotheekadviseur, Senior-Verzekeringsadviseur en -Adviseur financiële diensten. Kortom, van alle markten thuis!

Lianne Jacobs

Mede-eigenaar

Ik begon in 1997 als medewerkster binnendienst. Inmiddels ben ik Adviseur Verzekeringen Particulier en adviseur bankzaken en ben ik verantwoordelijk voor alle financiële zaken binnen het bedrijf.

 

Desirée Drummen

Adviseur verzekeringen & bankzaken

Ik ben al meer dan 25 jaar werkzaam in de verzekeringsbranche. Het contact met mensen past bij mij. Onze kleinschaligheid vind ik belangrijk en prettig, hierdoor bedien ik onze klanten snel en correct.

Pascal Schins

Adviseur bankzaken & verzekeringen

Telefoon:  043-308 85 05

E-mail:  pschins@voncken-makelaardij.nl

Ruim 25 jaar ervaring in de financiële branche. Uw persoonlijk aanspreekpunt voor al uw bankzaken voor RegioBank en pas tevreden als u dat ook bent!

Moniek Bruynseels

Schadebehandelaar, adviseur verzekeringen & bankzaken

Ik werk sinds mei 2018 binnen het bedrijf als onder andere verzekeringsadviseur en in totaliteit ben ik 5 jaar werkzaam binnen dit mooie vak. De laatste jaren richt ik me voornamelijk op de particuliere markt, waar geen dossier hetzelfde is. Daarnaast houd ik me bezig met de schadebehandeling, ondersteun ik in de makelaardij én indien nodig ben ik een helpende hand voor de RegioBank klanten. Persoonlijk contact vind ik erg leuk en bij vragen sta ik u dan ook graag te woord.