Irmgardstraat 18, Vaals

Verkocht: Irmgardstraat 18, Vaals

Verzekeringen

Persoonlijk en onafhankelijk advies

Voncken makelaardij o.g. is ook uw partner op het gebied van schade- en levensverzekeringen, zowel voor particulieren als het Midden- en Kleinbedrijf (inclusief de ZZP-ers). Als onafhankelijk kantoor kunnen wij u, uiteraard op basis van uw persoonlijke situatie, maatwerk bieden. Wij werken uitsluitend samen met betrouwbare verzekeringsmaatschappijen. Ook zijn wij aangesloten bij de Coöperatieve Vereniging Dienstverlening Assurantie Kantoren, een organisatie die ons in staat stelt, met vrijwel alle verzekeraars in Nederland zaken te doen. Behalve kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service, is voor ons het persoonlijk contact met onze klanten erg belangrijk. Kortom: Gekwalificeerde adviseurs bij u in de buurt, die u op een persoonlijke wijze benaderen en met u meeleven, dat is waar wij voor staan!

U kunt bij ons onder andere terecht voor schadeverzekeringen op het gebied van Verkeer, Wonen, Aansprakelijkheid, Rechtsbijstand, Ongevallen en Recreatie.

Tevens kunt u bij ons terecht voor verzekeringen op het gebied van Leven en Inkomen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan lijfrenteverzekeringen, overlijdensrisicoverzekeringen, spaarplannen, uitvaartverzekeringen, arbeidsongeschiktheid, ziekteverzuim, e.d.. Indien u hierin nader geïnteresseerd bent informeren wij u graag!

Ons kantoor is aangesloten bij dé branchevereniging voor onafhankelijk financiële adviseurs: Adfiz. Deze vereniging onderwerpt ons onder meer aan gedragscodes op het gebied van onafhankelijkheid van advies en integriteit.

Uiteraard zijn wij ook aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening KIFID.

kifid Adfiz