Ook voor zakelijke leningen (bedrijfshypotheek en/of rekening-courant), kunt u bij ons kantoor terecht. Klik hier voor meer informatie

Viergrenzenweg 106, Vaals

Verkocht: Viergrenzenweg 106, Vaals

Woningzoeker

  • Kopen
  • Huren
Woningtype:
Vraagprijs:
Plaats:
  Of zoek bij mij in de buurt.

Bemiddeling bij aan- en verkoop, huur en verhuur

Voncken makelaardij o.g. is u graag van dienst bij de verkoop van uw woning / bedrijfspand!

Tijdens de verkoop- en verhuurbemiddeling bieden wij uw woning of bedrijfspand op verschillende manieren te koop/te huur aan. Uiteraard wordt uw woning / bedrijfspand geplaatst in onze etalages te Gulpen en Vaals. Potentiële kopers ontvangen een uitgebreide brochure met objectbeschrijving, foto's, plattegronden en kadastertekening.

Tevens adverteren wij uw woning / bedfijfspand op verzoek in diverse media waardoor uw object in de hele regio uitgebreid aan bod komt. U kunt hierbij denken aan dag- en weekbladen zoals de edities Zuid, Oost en West van de krant Wonen, de regionale weekbladen Vaalser Weekblad, De Omroeper en Gulp- en Geuljournaal en de zaterdageditie van het Limburgs Dagblad / Dagblad De Limburger. In voorkomende gevallen wordt er ook geadverteerd in zowel landelijke (bijv. De Telegraaf) als buitenlandse dagbladen (bijv. Aachener Zeitung).

Daarnaast bieden wij uw woning / bedrijfspand op diverse internetsites aan, die dagelijks door vele bezoekers wordt geraadpleegd. Uiteraard presenteren wij ons aanbod ook op Duitse internetsites, indien het object in het grensgebied is gelegen ofwel interessant is voor buitenlandse kandidaat-kopers / kandidaat-huurders.

En last but not least... ... uiteraard hebben wij diverse mogelijkheden met betrekking tot het plaatsen van reclameborden. Wij beschikken over tuinborden, raamborden om achter het raam te plaatsen, "V-borden" om op het raam te plaatsen en projectborden voor de grotere objecten en/of projecten.

Bent u geïnteresseerd en denkt u erover om uw woning / bedrijfspand te verkopen / verhuren, neem dan gerust eens contact op met een van onze makelaars in Vaals of Gulpen voor een vrijblijvend gesprek. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden en ... wij verkopen / verhuren ook uw woning / bedrijfspand, als u dat wilt.

TIP: bent u nieuwsgierig naar het indicatieve energielabel van uw eigen woning of een woning waar u interesse in heeft? Kijk dan ook eens op www.ep-online.nl !

Heeft u een interessante woning gezien in het aanbod van een van onze collega-makelaars? Ook dan kunt u een beroep op ons doen voor professionele begeleiding bij de aankoop of huur (klik hier).

Ga naar  ons volledig aanbod.

 

 SCVM