Prins Bernhardplein 103, Vaals

Te koop: Prins Bernhardplein 103, Vaals

RegioBank

Al uw financiële zaken onder één dak? Dat kan!

U bent wellicht bekend met onze makelaars- of verzekeringsactiviteiten, maar wij zijn sinds 1998 ook Zelfstandig Intermediair van de RegioBank.

RegioBank onderscheidt zich van andere traditionele banken door haar bijzondere formule: moderne producten van een grote bank worden gecombineerd met de persoonlijke dienstverlening van een financieel adviseur, zoals wij. Een solide bank met persoonlijke aandacht die u mag verwachten van een bank. Want als u bij ons bankzaken doet, dan heeft u te maken met een adviseur die letterlijk en figuurlijk dicht bij u staat. Onze bank luistert naar uw wensen en adviseert u met alle zorg.

Bij RegioBank kunt u nog "gewoon" aan de balie geld storten of ophalen. En waar u "gewoon' kunt binnenlopen voor advies of informatie. Kortom, een bank die rekening houdt met uw wensen. Bestaat zo'n bank dan nog? Jazeker, en ook nog bij u in de buurt: RegioBank!

RegioBank

De bank met persoonlijke aandacht voor u!
Bij RegioBank opent u een Privérekening en kunt u uw bankzaken regelen zoals u dat wilt. Internet Bankieren hoeft niet, maar kan natuurlijk wel. Want RegioBank is een moderne bank met alle faciliteiten en producten die daarbij horen. Zoals aantrekkelijke spaarrekeningen met hoge rente, interessante beleggingsmogelijkheden en slimme hypotheekproducten. Eigenlijk krijgt u bij ons alles wat grote banken te bieden hebben, maar dan wél met de persoonlijke aandacht die u mag verwachten van een bank.

Snel en simpel overstappen
Heeft u ook wel eens overwogen om over te stappen naar een andere bank? Omdat u uw bankzaken graag op úw manier wilt regelen? Stap dan nu over naar RegioBank. Dat gaat simpel en snel met de handige en kosteloze Overstapservice. U hoeft alleen maar bij ons binnen te lopen en wij regelen de rest. U heeft nergens meer omkijken naar!

Kom langs en stap over!
Wij begrijpen dat u misschien nog twijfels heeft over overstappen naar RegioBank. Kom daarom gewoon even bij ons binnen lopen. Dan vertellen we u persoonlijk wat u van ons kunt verwachten en welke voordelen het heeft om voortaan uw bankzaken te regelen bij RegioBank.

Vergelijk de rente die u krijgt bij uw eigen bank met de rente die u bij RegioBank kunt krijgen via de Rentevergelijker.

 

 

RegioBank is een handelsnaam van de Volksbank N.V..
De Volksbank N.V. heeft een bankvergunning van De Nederlandsche Bank (DNB) en valt onder het depositogarantiestelsel en beleggerscompensatiestelsel.
Wij zijn als Zelfstandig Adviseur van RegioBank een onafhankelijke tussenpersoon. Naast de producten van RegioBank adviseren en bemiddelen wij ook in producten van andere aanbieders. Behalve voor spaar- en betaalproducten; daarin bemiddelen wij exclusief voor RegioBank.